fiksen

Verbinden, ontzorgen en meedenken, dát is de kracht van Fiksen Personeelsdiensten. Als een jong en dynamisch bedrijf in de arbeidsbemiddeling is het ons doel om onze opdrachtgevers volledig te ontzorgen op het gebied van het selecteren en uitzenden van vakmensen in diverse sectoren zoals Installatietechniek, Industrie, Bouw en Groen. Ons specialisme ligt in het volledig uit handen nemen van het wervings- en selectieproces voor in te lenen personeel, waardoor onze klanten zich kunnen richten op hun kernactiviteiten terwijl wij zorgen voor de perfecte match tussen kandidaten en functies.  

Wie is Fiksen Personeelsdiensten 

Met onze diepgaande kennis van de branche en jarenlange ervaring hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd van professionals met expertise in verschillende disciplines. Of het nu gaat om ervaren vakmensen of nieuw talent, we voeren intensieve gesprekken met onze kandidaten om hun passies en talenten in kaart te brengen. Hierbij kijken we niet alleen naar de technische vaardigheden, maar ook naar de persoonlijkheid en of ze passen binnen de cultuur en ambities van de organisaties van onze opdrachtgevers. Bovendien nemen we altijd de tijd om referenties na te bellen, waardoor we duurzame arbeidsrelaties tot stand kunnen brengen.  

De focusgebieden van ons  

Ons werkgebied beslaat heel Nederland en we zijn altijd bereikbaar, ook buiten reguliere kantoortijden. Dit doen we om snel en effectief te kunnen handelen en de beste service te bieden aan zowel onze opdrachtgevers als kandidaten.  

De diensten die wij leveren 

International recruitment: Heb jij weleens nagedacht over buitenlandse vakkrachten? Fiksen kan jou helpen aan internationale professionals om jouw team te versterken. Met ons uitgebreide netwerk en expertise in internationale werving en selectie vinden we gemotiveerde en vakkundig personeel dat perfect aansluit bij jouw behoeften.  

ZZP-bemiddeling: Ben jij een ZZP’er? Dan hebben wij de leukste opdrachten voor jou door het hele land. We hebben een ruim aanbod aan mogelijkheden. Of het nu gaat om kortlopende projecten of langdurige samenwerkingen. We zorgen voor de juiste match tussen ZZP’ers en opdrachtgevers.  

Uitzenden: Flexibiliteit is vaak cruciaal in een dynamische werkomgeving. Heb jij behoefte aan extra personeel voor tijdelijke projecten, vervanging voor zieke medewerkers of gewoon om jouw team uit te breiden. Dan kunnen wij jou helpen bij het vinden van de geschikte kandidaat! 

Detachering: Voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar personeel voor een vast periode tegen een vastgesteld tarief, bieden wij detacheringsoplossingen op maat. We nemen het hele proces van werving, selectie en administratie uit handen, zodat jij zich kan concentreren op jouw kernactiviteiten.  

Werving en selectie: Onze uitgebreide ervaring en kennis van de arbeidsmarkt stellen ons in staat om het volledige werving- en selectieproces voor jou te verzorgen. Van het opstellen van vacatures tot het voeren van sollicitatiegesprekken en het selecteren van de juiste kandidaten, wij staan garant voor een zorgvuldige en efficiënte aanpak.  

De voordelen van een samenwerking met een uitzendbureau  

Door ons te richten op het verbinden van mensen, het ontzorgen van onze opdrachtgevers en het actief meedenken in oplossingen, streven we ernaar om langdurige en succesvolle samenwerkingen tot stand te brengen. Met Fiksen kan jij rekenen op een betrouwbare partner die altijd klaarstaat om jou te ondersteunen in alle personeelsbehoeften.  

Kom met ons in contact 

Ben jij benieuwd naar wat Fiksen Personeelsdiensten voor jou kan betekenen? Neem vandaag contact met ons op! Wil je meer informatie op het gebied van: internationale werving, zzp-bemiddeling, uitzenden, detachering of werving & selectie, wij staan klaar om jouw personeelsbehoeften te bespreken en op maat gemaakte oplossingen te bieden. Bereik ons telefonisch, per e-mail of vul ons contactformulier in op onze website. We zijn er om jou te helpen met het vinden van de juiste talenten voor jouw bedrijf of om jou als professional te begeleiden naar passende carrièremogelijkheden.  

Volg je ons al op Instagram?