Werving & selectie

Wat is werving & selectie?

Werving & selectie is het proces waarbij op aanvraag van een opdrachtgever kandidaten worden gezocht die aansluiten bij het door de opdrachtgever aangeleverde functieprofiel. De opdrachtgever heeft vervolgens gesprekken met de kandidaten. Wanneer de juiste persoon voor de baan erbij zit gaat hij of zij direct in dienst bij de opdrachtgever en ontvangt Fiksen een werving & selectiefee voor de geleverde dienst.

Waarom werving & selectie?

Vaak wordt de dienst toegepast wanneer de opdrachtgever zelf heeft geprobeerd kandidaten te vinden en dit niet lukt. Of wanneer de werkgever graag het hele recruitmentproces uit handen geeft, omdat het te tijdrovend is.

Contact

Neem gerust contact met ons op!

Over ons

Fiksen is een jong en dynamisch bedrijf actief in de arbeidsbemiddeling. Wij bieden diensten op het gebied van uitzenden, detacheren, werving & selectie en zzp-bemiddeling.

Lees verder

Snelle links


Recente vacatures

Hoveniers gezocht!
Vacature Luchtkanalen Monteur bij Fiksen Personeel 
Word Isolatiemonteur via Fiksen Personeel!  

Open sollicitatie?

Geen passende vacature gevonden op de website? Stuur gerust een open sollicitatie. Mail ons jouw cv en vergeet niet de functie waar je naar zoekt te vermelden. Wij gaan met jouw aanvraag aan de slag en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mail onsBel ons