Onze diensten

Verbinden, ontzorgen en meedenken, dát is de kracht van Fiksen

Het compleet ontzorgen van onze opdrachtgevers met betrekking tot de selectie van vakmensen in de Installatietechniek, Industrie, Bouw en Groen is ons specialisme. Het gehele werving- en selectie proces van het in te lenen personeel wordt u uit handen genomen. Het rekruteren van vakmensen met de juiste opleiding en werkervaring, door onze kennis in de branche en de jarenlange ervaring heeft Fiksen in de afgelopen decennia een groot netwerk met professionals opgebouwd met ervaring in veel verschillende disciplines. Waar nodig verzorgen wij ook de huisvesting en vervoer.  Wij denken graag met u mee in oplossingen op ieder personeelsgebied. Wij zijn actief in heel Nederland. Fiksen is altijd bereikbaar, ook ‘s avonds en in het weekend.

International Recruitment

Op zoek naar buitenlandse vakkrachten die jouw team komen versterken? Wij gaan aan de slag met het vinden van gemotiveerd en vakkundig personeel.

Lees meer

Zzp-Bemiddeling

Op zoek naar een opdracht waar jij als zzp’er al jouw kwaliteiten in kan zetten? Fiksen heeft een ruim aanbod van zzp-opdrachten in heel het land.

Lees meer

Uitzenden

Wil je jouw team uitbreiden of zoek je vervanging voor een zieke medewerker? Ben je op zoek naar flexibiliteit? Wij gaan voor jou op zoek naar de juiste kandidaten.

Lees meer

Detachering

Ben je op zoek naar personeel voor een vaste periode tegen een vastgesteld tarief? Detacheren is dan een goede optie.

Lees meer

Werving & Selectie

Fiksen verzorgt het gehele werving- en selectieproces van het te detacheren personeel. Geef ons de functie-eisen door en wij gaan aan de slag.

Lees meer

Advies

Wil je advies over welke dienst het best bij jouw specifieke (personeels-) arbeidsvraagstuk past? Wij denken graag met je mee. Neem contact met ons op of laat je gegevens achter door te mailen naar info@fiksen.nl..

Kom in contact

Personeelsaanvraag indienen

Je kunt ook de functieomschrijving van het door jouw gezochte personeel opgeven. Deze aanvraag nemen wij zo spoedig mogelijk in behandeling. Fiksen gaat op zoek naar geschikte kandidaten en neemt vervolgens contact met je op.

Indienen

Contact

Neem gerust contact met ons op!

Over ons

Fiksen is een jong en dynamisch bedrijf actief in de arbeidsbemiddeling. Wij bieden diensten op het gebied van uitzenden, detacheren, werving & selectie en zzp-bemiddeling.

Lees verder

Snelle links


Recente vacatures

Hoveniers gezocht!
Vacature Luchtkanalen Monteur bij Fiksen Personeel 
Word Isolatiemonteur via Fiksen Personeel!  

Open sollicitatie?

Geen passende vacature gevonden op de website? Stuur gerust een open sollicitatie. Mail ons jouw cv en vergeet niet de functie waar je naar zoekt te vermelden. Wij gaan met jouw aanvraag aan de slag en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mail onsBel ons