Waarom Fiksen

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je een andere draai aan je loopbaan geven? Zoek je vast of tijdelijk werk? Een weekend- of een vakantiebaan? Bij Fiksen ben je hiervoor aan het juiste adres. Wij gaan ons uiterste best doen om 'die' baan voor je te vinden.

Luisteren

Bij Fiksen draait het om jou als persoon. We willen samen bouwen aan jouw toekomst en je helpen je ambities waar te maken. Hierbij is je cv zeker niet onbelangrijk. Maar belangrijker is het voor ons om te weten wie jij bent en wat je wilt. Wij gaan dan ook graag in gesprek. Het doel van dit gesprek is achterhalen wat jouw interesses en talenten zijn, waar jouw kracht ligt en in welke branche of beroep je werkzaam wilt zijn. Dit doen we door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen. Waar word jij gelukkig van?

Eerlijk

Wij zullen eerlijk naar je zijn als we denken dat de door jou gewenste baan om bepaalde redenen niet haalbaar is. Bijvoorbeeld wanneer je opleidingsniveau niet toereikend is. Wij zullen je dan adviseren voor welke functies je ons inziens wel direct in aanmerking komt. Fiksen wil je graag verder helpen en zal je aanraden, als je de door jou gewenste baan echt wilt, een vervolgopleiding te volgen om je  droom na te jagen.

Wanneer een project een week duurt, zullen we je niet in de waan laten dat het een project van bijvoorbeeld twee maanden betreft.

Fiksen is een transparante organisatie. Wij zijn open en eerlijk, zowel naar de klant als medewerker, en wij verwachten dit ook van hen. Het samenwerkingsverband met een klant of inlenende partij moet zijn als een ‘Team Effort'. Iedereen moet zijn steentje bijdragen om er een succes van te maken.

Snel

Fiksen wordt blij van mensen op de juiste plek plaatsen. Wij houden niet van ellenlange procedures. Wij willen jou zo snel mogelijk aan een baan helpen. 'Snel aan het werk' is daarom echt waar wij naar streven. Opdrachtgever blij en jij blij met je nieuwe baan.

Contact

Neem gerust contact met ons op!

Over ons

Fiksen is een jong en dynamisch bedrijf actief in de arbeidsbemiddeling. Wij bieden diensten op het gebied van uitzenden, detacheren, werving & selectie en zzp-bemiddeling.

Lees verder

Snelle links


Recente vacatures

Fulltime Administratief Medewerk(st)er in Oostvoorne
Allround Hovenier
Voorman Groenvoorziening

Open sollicitatie?

Geen passende vacature gevonden op de website? Stuur gerust een open sollicitatie. Mail ons jouw cv en vergeet niet de functie waar je naar zoekt te vermelden. Wij gaan met jouw aanvraag aan de slag en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mail onsBel ons