Waarom Fiksen

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je een andere draai aan je loopbaan geven? Zoek je vast of tijdelijk werk? Een weekend- of een vakantiebaan? Bij Fiksen ben je hiervoor aan het juiste adres. Wij gaan ons uiterste best doen om 'die' baan voor je te vinden.

Fiksen weet wat jij belangrijk vindt

  • De stiptheid van het betalen van je salaris
  • De snelheid van het vinden van een leuke baan
  • De deskundigheid en vriendelijkheid van het personeel en natuurlijk de hoogte van je salaris
  • De waardering voor je werk en als collega

Wij doen er alles aan om deze zaken zo goed mogelijk voor je te regelen. Wij communiceren op een directe en eerlijke manier. Wij komen onze afspraken na.

Onze formule

Fiksen is een transparante organisatie. Wij zijn open en eerlijk naar zowel de klant als medewerker en wij verwachten dit ook van hen. Het samenwerkingsverband met een klant of inlenende partij moet een ‘Team Effort” zijn. Iedereen zal zijn steentje moeten bijdragen om er een succes van te maken.

Contact

Neem gerust contact met ons op!

Over ons

Fiksen is een jong en dynamisch bedrijf actief in de arbeidsbemiddeling. Wij bieden diensten op het gebied van uitzenden, detacheren, werving & selectie en zzp-bemiddeling.

Lees verder

Snelle links


Recente vacatures

Fulltime Recruiter in Oostvoorne
Hoveniers gezocht!
Vacature Luchtkanalen Monteur bij Fiksen Personeel 

Open sollicitatie?

Geen passende vacature gevonden op de website? Stuur gerust een open sollicitatie. Mail ons jouw cv en vergeet niet de functie waar je naar zoekt te vermelden. Wij gaan met jouw aanvraag aan de slag en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mail onsBel ons