Uitzenden

Uitzenden is het tegen een vooraf vastgesteld tarief op flexibele basis ter beschikking stellen van personeel. Zowel het aantal te werken uren per week als de duur van de inleentermijn is flexibel.

Wanneer kan het eventueel handig zijn om uitzendkrachten in te lenen?

De voordelen zijn dat je snel op flexibele basis over personeel kan beschikken. Dus als de deadline van een project in zicht is, maar deze waarschijnlijk niet gehaald gaat worden, bel je Fiksen. Het lukt ons vrijwel altijd om de juiste vaklui snel aan de slag te laten gaan voor de afronding van je projecten.

Je kunt natuurlijk ook een beroep op ons doen wanneer je tijdelijk geen gebruik kunt maken van eigen personeel vanwege bijvoorbeeld ziekte. Of als je op zoek bent naar personeel, maar dit liever in eerste instantie inleent op flexibele basis.

Wat zijn de grote voordelen van inlenen op uitzendbasis?

Het gehele wervings- en selectieproces van het in te lenen personeel nemen wij voor jou uit handen. Arbeidskrachten worden op flexibele basis ter beschikking gesteld. Zowel de uren per week als de duur van de inleentermijn is flexibel.

Omdat je geen juridisch werkgever bent van de uitzendkracht draag je geen werkgeversverplichtingen, hoef je geen personeels- en salarisadministratie te voeren en heb je geen betalingsverplichtingen bij arbeidsongeschiktheid of ziekte. Je krijgt een online urensysteem ter beschikking waarmee je de gewerkte uren van de ingeleende krachten kan bijhouden en accorderen.


Wat kost inlenen op uitzendbasis?

Het uurtarief dat voor een uitzendkracht betaald moet worden is afhankelijk van de cao waarin de medewerker werkzaam zal zijn, het opleidingsniveau, de werkervaring, het aantal te rijden kilometers, etc. Over het algemeen zal dit per persoon berekend moeten worden.
Meer weten over het inzetten van uitzendkrachten in de groensector? Kom in contact.

Contact

Neem gerust contact met ons op!

Over ons

Fiksen is een jong en dynamisch bedrijf actief in de arbeidsbemiddeling. Wij bieden diensten op het gebied van uitzenden, detacheren, werving & selectie en zzp-bemiddeling.

Lees verder

Snelle links


Recente vacatures

Fulltime Recruiter in Oostvoorne
Hoveniers gezocht!
Vacature Luchtkanalen Monteur bij Fiksen Personeel 

Open sollicitatie?

Geen passende vacature gevonden op de website? Stuur gerust een open sollicitatie. Mail ons jouw cv en vergeet niet de functie waar je naar zoekt te vermelden. Wij gaan met jouw aanvraag aan de slag en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mail onsBel ons