Over Fiksen

Fik•sen: voor elkaar brengen
Van Dale

Wie wij zijn

Wij zijn een solide team dat veel gezamenlijk optrekt. We kennen elkaar door en door en zijn goed op elkaar ingespeeld. We delen kennis en ervaring, waardoor we van elkaar blijven leren. We steunen elkaar wanneer nodig. Fiksen werkt exclusief met toegewijde medewerkers die hart voor de zaak hebben en denken in oplossingen. We zijn eerlijk wanneer we fouten maken en zullen altijd proberen het netjes op te lossen. We spreken heldere taal en maken duidelijke afspraken.

Bij Fiksen zijn we gedreven, we gaan elke dag voor succes. We proberen dit te bereiken door creatief te zijn en verder te zoeken waar anderen stoppen. We durven onze nek uit te steken als we ergens in geloven. Dit zorgt vrijwel altijd voor het gewenste resultaat.

Dit maakt Fiksen integer en een betrouwbare partner.

Waar wij in geloven

Wij geloven dat de mensen het verschil maken in iedere organisatie, of dit nu vaste medewerkers of flexkrachten betreft. De inzet, de ambitie en het doorzettingsvermogen van personeel is van grote invloed op het succes van je organisatie. Het is dan ook van groot belang om de juiste mensen aan te trekken voor je bedrijf.

Wat wij doen

Fiksen is een jong en dynamisch bedrijf actief in de arbeidsbemiddeling. Wij bieden diensten op het gebied van uitzenden, detacheren, werving & selectie en zzp-bemiddeling.

Wij streven naar het maken van 'de perfecte match'. Dit doen we door intensieve gesprekken met onze kandidaten te voeren waarbij we hun passies en talenten zo goed mogelijk in kaart brengen. We kijken goed of het profiel van de kandidaat aansluit bij de door jou opgestelde functieomschrijving en of hij of zij binnen de cultuur en ambities van de organisatie past. Daarnaast bellen we natuurlijk altijd referenties na. Deze werkwijze leidt vaak tot langdurige arbeidsrelaties: de insteek van onze organisatie.

Contact

Neem gerust contact met ons op!

Over ons

Fiksen is een jong en dynamisch bedrijf actief in de arbeidsbemiddeling. Wij bieden diensten op het gebied van uitzenden, detacheren, werving & selectie en zzp-bemiddeling.

Lees verder

Snelle links


Recente vacatures

Fulltime Recruiter in Oostvoorne
Hoveniers gezocht!
Vacature Luchtkanalen Monteur bij Fiksen Personeel 

Open sollicitatie?

Geen passende vacature gevonden op de website? Stuur gerust een open sollicitatie. Mail ons jouw cv en vergeet niet de functie waar je naar zoekt te vermelden. Wij gaan met jouw aanvraag aan de slag en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mail onsBel ons