International recruitment

Nederland is een dienstenland. Steeds meer jongeren willen graag een kantoorbaan. Nadeel hiervan is dat er steeds minder Nederlandse jongeren kiezen voor het leren van een beroep als lasser, loodgieter of stukadoor. Daarnaast zijn veel bedrijven gestopt met hun vakgerichte bedrijfsscholen en worden de reguliere beroepsopleidingen steeds verder uitgekleed. Er ontstaat dus schaarste in bepaalde beroepen. Gelukkig zijn de grenzen van Europa de laatste jaren opengegaan en hebben wij de mogelijkheid gekregen buitenlandse vakkrachten aan te trekken.


De voordelen van international recruitment

De grote voordelen van het werken met buitenlands personeel zijn dat zij vaak een goede vakopleiding hebben genoten, dat ze over het algemeen goed gemotiveerd zijn, geen moeite hebben met overwerk en minder vaak ziek zijn. Daarnaast biedt het werken met buitenlandse medewerkers een enorme uitkomst bij het snel samenstellen van grote teams van vakpersoneel voor bijvoorbeeld stops in de industrie of voor projecten in de installatietechniek of in de scheepsbouw. Met het openstellen van de Europese grenzen is de vijver om in te vissen immers stukken groter geworden.


International recruitment door Fiksen

De medewerkers van Fiksen werken al jaren met buitenlands vakpersoneel en hebben een groot netwerk opgebouwd. Wij weten waar we de juiste mensen kunnen vinden. En we kennen de problemen waar je soms tegenaan loopt wanneer je werkt met andere nationaliteiten.

Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar buitenlands hoger opgeleid personeel om specifiek moeilijk te vervullen vacatures in te vullen. Fiksen wil u graag helpen bij deze zoektocht.

Contact

Neem gerust contact met ons op!

Over ons

Fiksen is een jong en dynamisch bedrijf actief in de arbeidsbemiddeling. Wij bieden diensten op het gebied van uitzenden, detacheren, werving & selectie en zzp-bemiddeling.

Lees verder

Snelle links


Recente vacatures

Fulltime Recruiter in Oostvoorne
Hoveniers gezocht!
Vacature Luchtkanalen Monteur bij Fiksen Personeel 

Open sollicitatie?

Geen passende vacature gevonden op de website? Stuur gerust een open sollicitatie. Mail ons jouw cv en vergeet niet de functie waar je naar zoekt te vermelden. Wij gaan met jouw aanvraag aan de slag en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mail onsBel ons