fiksen

Bij Fiksen Personeelsdiensten gaan we verder dan alleen het invullen van vacatures. We vormen namelijk een hecht team van toegewijde professionals, die elkaar door en door kennen. Dit is één van de redenen wat onze organisatie uniek maakt. Als jong en dynamisch bedrijf in de arbeidsbemiddeling, streven we naar de perfecte match tussen talentvolle kandidaten en ambitieuze organisaties. Ontdek wat Fiksen bijzonder maakt en waarom wij de partner zijn die het verschil maakt. Lees de tekst nu snel verder! 

Dit zijn wij 

Bij Fiksen werken we als een goed geoliede machine. Ons solide team deelt niet alleen kennis en ervaring, maar ook een diepe betrokkenheid bij elkaars succes. We zijn toegewijd aan het vinden van oplossingen en ondersteunen elkaar wanneer nodig. Wat Fiksen uniek maakt, is onze eerlijkheid en transparantie. We erkennen mogelijke fouten en streven er altijd naar om deze op een nette manier op te lossen. Duidelijke communicatie en heldere afspraken zijn de kernwaarden waarop onze samenwerking is gebaseerd.  

Fiksen gaat voor succes en dit streven we na door creatief te zijn. Daarnaast zijn wij gemotiveerd om door te zetten waar anderen stoppen. Onze gedrevenheid en bereidheid om risico’s te nemen, leid geregeld tot het gewenste resultaat. Deze unieke aanpak maakt Fiksen een betrouwbare partner in de arbeidsbemiddeling.  

Hoe wij het fiksen 

Wij geloven sterk in de impact van mensen op het succes van een organisatie. Dit ongeacht of het vaste medewerkers of flexkrachten betreft. De inzet, ambitie en het doorzettingsvermogen van personeel zijn cruciale factoren voor organisatorisch succes. Het aantrekken van de juiste mensen is dan ook van essentieel belang voor elke onderneming.  

Arbeidsbemiddeling met passie  

Fiksen biedt een breed scala aan diensten op het gebied van arbeidsbemiddeling. Ons doel is helder; wij realiseren de perfecte match. We investeren tijd in intensieve gesprekken met kandidaten om hun passie en talenten te begrijpen. Door grondig te analyseren of het profiel aansluit op de functie en bij de cultuur van de organisatie, streven we naar langdurige arbeidsrelaties. Referentiechecks zijn standaard, omdat we geloven in de kracht van betrouwbare informatie. Wij ondersteunen op verschillende gebieden, zo ook op: 

  1. Uitzenden: Dit zijn flexibele oplossingen voor kortlopende projecten of functies.  
  1. Detacheren: Tijdelijke inzet van gekwalificeerde professionals. 
  1. Werving en selectie: Wij nemen jouw gerichte zoektocht naar de perfecte match uit handen. 
  1. ZZP-bemiddeling: Voor deze arbeidsbemiddeling koppelen we zelfstandige professionals aan opdrachtgevers.  

Onze aanpak en toewijding 

Fiksen is jouw betrouwbare partner in succesvolle arbeidsbemiddeling. Ontdek de kracht van onze aanpak en laat ons samen jouw organisatie verder helpen. Wij staan voor jou klaar om de perfecte match te creëren. Onze aanpak is onderscheidend door verschillende onderdelen: 

  • Creatieve benadering: We denken buiten de gebaande paden en nemen risico’s voor het beste resultaat.  
  • Transparantie: Eerlijke communicatie en heldere afspraken vormen de basis van onze samenwerkingen.  
  • Een toegewijd team: Ons team is gedreven en denkt in oplossingen, altijd met oog op succes.   
  • Langdurige arbeidsrelaties: We streven naar matches die leiden tot duurzame en tevreden werkrelaties.  

Contact opnemen met Fiksen  

Bij Fiksen gaan we verder dan alleen arbeidsbemiddeling; zo creëren we succesvolle en langdurige werkrelaties tussen werkgever en werknemer. Ons betrokken team staat klaar om jouw wensen en behoeften te leren kennen en te begrijpen. Of je nu een werkgever bent die op zoek is naar gekwalificeerde professionals of een talent op zoek naar nieuwe uitdagingen. We bieden flexibele oplossingen, transparante communicatie en een creatieve benadering met een probleemoplossend vermogen om de ideale match te realiseren. Wil je meer weten over onze diensten? Neem contact op met Fiksen én ontdek hoe wij jouw arbeidsdoelen overtreffen.