fiksen

Fiksen is jouw partner op het gebied van arbeidsbemiddeling. We zijn een jong en dynamisch bedrijf met toewijding aan het vinden van de perfecte match tussen werkgever en werknemer. Met een breed scala aan diensten, waaronder uitzenden, detacheren, werving en selectie en zzp-bemiddeling. Zo streven we ernaar om elke werkgever en kandidaat tevreden te stellen. Wil je meer weten over onze diensten? Lees dan deze tekst verder! 

De unieke aanpak van Fiksen Personeelsdiensten  

Bij Fiksen Personeelsdiensten geloven we in het belang van persoonlijke aandacht en maatwerk. Bij ons draait alles om het maken van de perfecte match. Dit betekent dat we niet alleen kijken naar de vaardigheden en ervaring van de kandidaat, maar ook naar zijn/ haar passies, talenten en persoonlijkheid.  

Onze gemotiveerde en enthousiaste Recruiters voeren intensieve gesprekken met de kandidaten om hun achtergrond, ambities en interesses te begrijpen. Daarnaast zorgen we ervoor dat het profiel van de kandidaat perfect aansluit bij de functieomschrijving van de werkgever, zowel op het gebied van de cultuur als de ambities van de organisatie. Alleen zo fiksen wij de beste match. Bovendien nemen wij altijd de tijd om referenties te controleren, zodat we zeker zijn van de kwaliteit van onze kandidaten.  

Waarom is een goede match van belang? 

Waarom is het vinden van een goede match zo belangrijk? Voor werkgevers biedt het de zekerheid dat ze een geschikte kandidaat vinden, die niet alleen de vereiste vaardigheden heeft, maar ook goed past binnen het team en de bedrijfscultuur. Wanneer het klikt voor beide partijen, wordt het risico vermindert dat één van de partijen vroegtijdig stopt met de samenwerking. Ook biedt het meer kans op professionele groei en ontwikkeling voor zowel het bedrijf als de kandidaat.  

Voor kandidaten betekend een goed aansluitende match dat er een baan gevonden wordt, die niet alleen aansluit bij de vaardigheden, maar ook bij de interesses, intrinsieke motivatie en de carrière doelen. Dit verhoogt de tevredenheid op de werkvloer en biedt meer kans op productieve werkomgeving.  

Wat onderscheid Fiksen vergeleken met andere partijen? 

Bij Fiksen begrijpen we dat elk bedrijf en elke kandidaat uniek is. Daarom bieden we een scala aan diensten om aan de verschillende behoeften te voldoen:  

  • Uitzenden: Tijdelijke personeelsoplossingen voor projecten of piekperiodes.  
  • Detacheren: Het ter beschikking stellen van personeel voor een vooraf bepaalde periode, waarbij we alle administratieve rompslomp uit handen nemen.  
  • Werving & selectie: het vinden en selecteren van de juiste kandidaat voor vaste posities binnen jouw organisatie.  
  • ZZP-bemiddeling: Het koppelen van zelfstandige professionals aan opdrachtgevers voor projectmatige opdrachten.  

Wat jouw personeelsvraag ook is, wij regelen het voor jou! Of je nu op zoek bent naar flexibel personeel, vaste medewerkers of tijdelijke expertise. Wij vinden de oplossing die bij jou past!  

Wij bouwen aan langdurige arbeidsrelaties 

Naast dat wij het erg belangrijk vinden om de geschikte match te maken tussen werkgever en professional, willen we ook graag een langdurige arbeidsrelaties opbouwen. Dit doen we door te streven naar tevredenheid bij beide partijen. Zo richten we ons op het stand brengen van duurzame samenwerkingen die zowel op de korte als lange termijn nuttig zijn.  

Wil je meer weten over ons? 

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in je carrière? Of zoek je een oplossing voor jouw personeelstekort in het bedrijf? Kom dan eens in contact met Fiksen! Wij staan klaar om jou te helpen en te adviseren. Een kennismaking is een vrijblijvend gesprek waarna we samen besluiten of er toekomst in de samenwerking zit. Met ons aan jou zijde, kan je vertrouwen op een betrouwbare partner in de arbeidsbemiddeling. Heb je toch behoefte aan meer informatie? Dat is geen probleem! Bezoek dan snel onze website.  Volg je ons al op Instagram en LinkedIn?