wat is detacheren

Bij Fiksen Personeelsdiensten draait alles om het realiseren van de perfecte match tussen de werkgevers en werknemers. Onze naam zegt het al ”Fiksen” betekent ”het voor elkaar brengen” volgens de Van Dale. Dit is niet alleen een betekenis, maar ook onze missie. Wij geloven in het verbinden van de juiste mensen met de juiste bedrijven. Dit doen wij met passie en toewijding.  

Onze missie en visie 

Bij Fiksen Personeelsdiensten is onze missie duidelijk; het voor elkaar brengen van de perfecte match tussen werkgevers en werknemers. We streven ernaar om langdurige en succesvolle samenwerkingen tot stand brengen. Onze visie is om de meest betrouwbare en efficiënte partner te zijn voor al jouw personeelsbehoeften.  

Wat wij doen 

Bij Fiksen Personeelsdiensten bieden we een breed scala aan diensten aan op het gebied van arbeidsbemiddeling. Ons doel is om zowel werkgevers als werkzoekenden volledig te ontzorgen en te ondersteunen bij het vinden van de juiste match. Wij bemiddelen in uitzenden, detachering, werving en selectie, zzp-bemiddeling en internationale recruitment. 

Onze werkwijze  

Bij Fiksen Personeelsdiensten geloven we in een persoonlijke aanpak. We voeren intensieve gesprekken met onze kandidaten om hun passies en talenten in kaart te brengen. Hierbij kijken we niet alleen naar de technische vaardigheden, maar ook naar de persoonlijkheid. Verder onderzoeken we ook of de kandidaten passen binnen de cultuur en ambities van de organisatie van onze opdrachtgevers. Bovendien nemen we altijd contact op met de partijen waar we mee samenwerken. Dit doen we zodat we een duurzame arbeidsrelatie kunnen opbouwen.  

Focusgebieden 

Onze diensten zijn beschikbaar door heel Nederland. Of je nu in de Randstad gevestigd bent of in een andere regio, wij staan voor je klaar. Wij richten ons op verschillende sectoren, waaronder installatietechniek, industrie, bouw en groen. Onze veelzijdigheid en uitgebreide kennis maken ons tot de ideale partner voor bedrijven in diverse branches.  

Kies voor Fiksen Personeelsdiensten  

Onze kennis in de logistieke en groen branche en meerdere jaren ervaring hebben ons in staat gesteld een uitgebreid netwerk op te bouwen van professionals met expertise in verschillende disciplines. Dit maakt ons tot een betrouwbare partner voor al jouw personeelsbehoeften. Enkele voordelen van een samenwerking met Fiksen zijn:  

  • Snelheid en flexibiliteit: Wij kunnen snel inspelen op jouw personeelsbehoeften. Dit komt dankzij ons uitgebreide netwerk en efficiënte wervingsproces.  
  • Kwaliteit: We selecteren alleen de beste kandidaten, die op meerdere gebieden passen binnen jouw organisatie.  
  • Ontzorgen: Wij nemen het hele proces van werving, selectie en administratie uit handen. Het gevolg is dat jij je kunt concentreren op de kerntaken van jouw bedrijf.  
  • Toegankelijkheid: Wij zijn altijd bereikbaar. Dit kan ook buiten de reguliere kantoortijden zijn om snel en effectief te kunnen handelen. 

Wij als ideale partner 

Bij Fiksen Personeelsdiensten brengen we mensen en bedrijven samen. Met onze persoonlijke aanpak en grondige kennis van de arbeidsmarkt realiseren we de perfecte match. Onze naam: ”Fiksen”, zegt het al: wij brengen het voor elkaar. Kies voor Fiksen en ervaar de voordelen van een betrouwbare en efficiënte partner voor al jouw personeelsbehoeften.  

Neem contact met ons op! 

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op! Of je nu meer informatie wilt over internationale werving, zzp-bemiddeling, uitzenden, detachering of werving en selectie. Wij staan klaar om jouw personeelsbehoeften te bespreken en op maat gemaakte oplossingen te bieden. Wij zijn telefonisch te bereiken, per mail of via een contactformulier op onze website. Ons team is er om jou te helpen met het vinden van de juiste talenten voor jouw bedrijf of om jou als professional te begeleiden naar passende carrièremogelijkheden. Je kan ons ook volgen op Instagram, LinkedIn en facebook voor de laatste updates en vacatures!