zzp bemiddeling

Als zzp’er geniet je van een grote mate van vrijheid en flexibiliteit. Je hebt de mogelijkheid om direct door opdrachtgevers ingehuurd te worden, waardoor je directe controle hebt over je werkzaamheden, tarieven en voorwaarden. Daarnaast zijn er steeds meer uitzendbureaus die zzp bemiddeling aanbieden. Zo ook Fiksen Personeelsdiensten. Dit geeft jou de kans om diverse opdrachten uit te voeren bij verschillende werkgevers en zo te bouwen aan jouw eigen professionaliteit en expertise. In deze tekst leggen we uit hoe zzp bemiddeling werkt en wat de voordelen en uitdagingen zijn.  

Als zzp’er aan de slag 

Het werken als zzp’er biedt veel vrijheid, maar kan ook best uitdagend zijn. Het vergt niet alleen vakmanschap in jouw eigen expertisegebied, maar het vraagt ook om ondernemersvaardigheden zoals: acquisitie, administratie en klantenbeheer. Veel zzp’ers houden zich bezig met het bouwen aan een eigen netwerk en mond-tot-mondreclame om zo opdrachten binnen te krijgen. Maar dit kan ook anders!  

Detachering met Fiksen Personeelsdiensten  

Een andere optie voor zzp’ers is om opdrachten te verkrijgen vanuit detachering. Bij detachering word je als zzp’er ingehuurd door detacheringsbureaus dat op zijn beurt contracten heeft met opdrachtgevers. Dit biedt zekerheid van werk en inkomen, omdat je via het detacheringsbureau, zoals Fiksen Personeelsdiensten, verschillende opdrachten kunt krijgen waarvoor je zelf geen acquisitie hoeft te doen. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de administratieve afhandeling. Dat neemt Fiksen Personeelsdiensten voor hun rekening.  

Elk voordeel heeft ook zijn nadeel. Het is namelijk zo dat je door middel van detachering geen gebruik kunt maken van belastingvoordelen die wel gelden voor zelfstandigen.  

Zzp bemiddeling met Fiksen Personeelsdiensten 

Gelukkig is er ook nog een andere optie voor jullie als zzp’ers, namelijk zzp-bemiddeling. Bij zzp-bemiddeling word je als zzp’er geholpen door Fiksen Personeelsdiensten bij het vinden van opdrachten. Wij brengen jou in contact met opdrachtgevers en regelen het administratieve en contractuele gedeelte voor jou! Dit kan voordelig zijn voor jou als zzp wanneer je moeite hebt om zelf opdrachten te vinden of wanneer je wil werken voor opdrachtgevers waarmee je normaal gesproken geen zaken zou doen.  

De uitdaging bij zzp bemiddeling ligt bij de afhankelijkheid en kosten aan het uitzendbureau. Dit kan leiden tot een beperking van jouw eigen klantennetwerk en marges.  

Fiksen Personeelsdiensten helpt jou bij de keuze voor detachering of zzp bemiddeling 

In beide gevallen is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over de voor- en nadelen en om de juiste keuze te maken op basis van jouw persoonlijke situatie, ambities en behoeften. Of je nu kiest voor detachering, zzp bemiddeling of directe opdrachten van opdrachtgevers. Het is belangrijk dat je als zzp’er de vrijheid en flexibiliteit behoudt om je eigen koers te varen en je eigen succes te behalen. Om die reden staan wij voor jou klaar. We helpen je graag verder in het maken van deze keuze. Heb jij behoefte om even te sparren? Geen probleem, neem gewoon contact met ons op!  

Pak je telefoon en neem contact met ons op! 

Wil je als zzp’er profiteren van de voordelen van detachering of zzp bemiddeling? Neem dan vandaag nog contact op met Fiksen Personeelsdiensten. Ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen bij het vinden van een passende keuze en opdrachten. Daarnaast staan wij bekend om het ontzorgen op het gebied van de administratieve rompslomp. Met ons uitgebreide netwerk en jarenlange ervaring, zorgen wij ervoor dat er een soepele en succesvolle samenwerking ontstaat met jou en de opdrachtgever. Bel ons nu of vul het contactformulier in op onze website! Wij staan klaar om jouw carrière als zzp’er een boost te geven en jou te helpen groeien in jouw vakgebied. 

Volg ons op social media! Instagram, Facebook en LinkedIn.