Klantverhaal

Klantverhaal | Sandee

Sandee Groen aan het woord.

Hoe ervaar je de samenwerking met Fiksen personeelsdiensten?

De laatste jaren hebben wij al vele uitzendkrachten mogen inlenen van Fiksen Personeelsdiensten. Sinds 2018 hebben wij 55 collega’s mogen verwelkomen die via Fiksen Personeelsdiensten aan de slag zijn gegaan. Een flink getal en er zijn ook diverse collega’s die zo goed zijn bevallen dat ze een vast contract hebben gekregen van ons bedrijf!

Waarom Fiksen personeelsdiensten?

Het contact met Fiksen heb ik altijd als zeer prettig ervaren. Geen vraag is te gek! Dat zorgt voor een duidelijke en vertrouwelijke communicatie. Fiksen geeft ons persoonlijke aandacht en dat loont in mooie resultaten. Ze leveren ons al langere tijd gemotiveerd personeel. Het aanmelden, de urenregistratie en facturatie loopt altijd soepel. Doordat onze organisatie te maken heeft met seizoen pieken is extra opschaling altijd noodzakelijk, hierdoor is het snelle schakelen van Fiksen erg prettig.

“Geen vraag is te gek!”

Klantverhaal Sandee groen over de samenwerking met Fiksen Personeelsdiensten

Deel dit bericht

Fiksen Personeelsdiensten

Bij Fiksen draait het om jou als persoon. We willen samen bouwen aan jouw toekomst en je helpen je ambities waar te maken. Hierbij is je cv zeker niet onbelangrijk. Maar belangrijker is het voor ons om te weten wie jij bent en wat je wilt.

Op zoek naar een baan? Wij helpen graag.