Klantverhaal

Klantverhaal | Van Dorp Kabelwerken

Van Dorp Kabelwerken aan het woord.

Als Kabelwerken van Dorp B.V. werken wij al een geruime tijd samen met uitzendbureau Fiksen Personeelsdiensten. 

Onze samenwerking heeft geleid tot een aantal goede uitzendkrachten aan het werk kunnen krijgen. Zij zijn inmiddels bij ons in dienst zijn en functioneren naar alle tevredenheid.

“Fiksen kenmerkt zich als eerlijk, laagdrempelig, flexibel, klantvriendelijk en sociaal”

Fiksen kenmerkt zich als eerlijk, laagdrempelig, flexibel, klantvriendelijk en sociaal. Het contact is fijn en persoonlijk. Daarnaast onderscheidt Fiksen zich echt in creatief meedenken met de klant en ze zorgen voor kwalitatief goede mensen ondanks de moeilijke arbeidsmarkt en branche waarin wij opereren. 

Het voelt als een echte samenwerking, waarin allerlei zaken open en eerlijk kunnen worden besproken. Fiksen is goed voor zijn mensen, maar de belangen van de werkgever worden niet uit het oog verloren. Je voelt je als werkgever serieus genomen en er is een goede balans tussen relatie en zakelijkheid!!

- HR manager, Van Dorp Kabelwerken

Klantverhaal Kabelwerken van Dop

Deel dit bericht

Fiksen Personeelsdiensten

Bij Fiksen draait het om jou als persoon. We willen samen bouwen aan jouw toekomst en je helpen je ambities waar te maken. Hierbij is je cv zeker niet onbelangrijk. Maar belangrijker is het voor ons om te weten wie jij bent en wat je wilt.

Op zoek naar een baan? Wij helpen graag.