Klantverhaal

Klantverhaal | Verheij Integrale Groenzorg

Verheij Integrale Groenzorg aan het woord.

Wij werken vanaf 2018 al samen met Fiksen Personeelsdiensten. De samenwerking loopt ontspannen en soepel. Kort maar krachtig. Er heerst een hands-on mentaliteit en alles is altijd volledig onder controle.

In het groeiseizoen moeten wij flink opschalen met personeel. Als we duidelijk doorgeven waar en voor welk soort werkzaamheden wij mensen zoeken, gaat Fiksen Personeelsdiensten daarmee aan de slag.

Deze samenwerking werkt perfect, omdat Fiksen weet wat voor bedrijf wij zijn en welke mensen wij zoeken. Fiksen stelt dan ook altijd de juiste kandidaten beschikbaar voor ons bedrijf.

“Alles is duidelijk, eerlijk en transparant.”

Uit deze samenwerking zijn er ook via Fiksen collega’s bij ons komen werken die tegenwoordig werkzaam zijn in dienstverband. Als we tot slot gaan kijken naar de administratie en tarieven weten we precies wat we van elkaar verwachten. Alles is duidelijk, eerlijk en transparant.


verheij integrale groenzorg klantverhaal

Deel dit bericht

Fiksen Personeelsdiensten

Bij Fiksen draait het om jou als persoon. We willen samen bouwen aan jouw toekomst en je helpen je ambities waar te maken. Hierbij is je cv zeker niet onbelangrijk. Maar belangrijker is het voor ons om te weten wie jij bent en wat je wilt.

Op zoek naar een baan? Wij helpen graag.