wat is detacheren

Vraag jij jezelf geregeld af; ‘ wat is detacheren nou precies?’ In deze tekst legt Fiksen personeelsdiensten uit hoe detacheren een waardevolle strategie voor jouw organisatie kan zijn. Zo ontdek je al onze geheimen, van de definitie tot de voordelen en de kosten. Leer waarom deze vorm van arbeidsbemiddeling meer zekerheid biedt voor de werkgevers en werknemers. We leggen graag aan jou uit hoe Fiksen met haar expertise en persoonlijk aanpak de perfecte match creëert tussen organisaties en gedetacheerd personeel. Duik in onze wereld van detacheren en geef jouw organisatie de tools voor succes!  

Wat is detacheren eigenlijk? 

Laten we beginnen bij het begin, wat is detacheren eigenlijk? Detacheren is het ter beschikking stellen van personeel tegen een vooraf vastgesteld tarief en voor een afgesproken periode. Zowel het gemiddelde aantal te werken uren per week als de duur van de inleenperiode zijn vooraf bepaald. Deze vorm van arbeidsbemiddeling biedt zekerheid voor zowel de werknemer als de werkgever.  

Detacheren geeft de medewerker vast werk voor een bepaalde periode, wat de behoefte aan het zoeken naar andere banen vermindert. Voor de werkgever betekent het de garantie dat hij gedurende de afgesproken periode over de ingeleende medewerker kan beschikken.  

De voordelen van detacheren met Fiksen:  

De vele voordelen van detacheren met Fiksen Personeelsdiensten? Detacheren heeft veel verschillende voordelen, wij zetten ze voor jou onder elkaar.  

  1. Volledige werving en selectie: Fiksen verzorgt het gehele wervings- en selectieproces van het te detacheren personeel.  
  1. Zekerheid voor de afgesproken periode: Je kunt de gedetacheerde medewerker gedurende de vastgestelde periode inzetten.  
  1. Operationele leiding en toezicht: De gedetacheerde valt onder jouw operationele leiding en toezicht.  
  1. Geen juridische werkgeversverplichtingen: Als werkgever draag je geen juridische werkgeversverplichtingen.  
  1. Geen administratieve lasten: Geen personeels- en salarisadministratie én geen betalingsverplichtingen bij arbeidsongeschiktheid.  
  1. Online-urensysteem: Toegang tot een online-urensysteem om gewerkte uren bij te houden en te accorderen.  
  1. Flexibele inzet van specialistisch personeel: Beschik over hoger opgeleid specialistisch personeel zonder langdurige dienstverbanden aan te gaan.  

De kosten van het detacheren 

Het te betalen uurtarief varieert per gedetacheerde en wordt beïnvloed door factoren zoals: leeftijd, werkervaring, opleidingsniveau, duur van het project en reisafstanden. Als je overweegt gedetacheerd personeel later in vaste dienst te nemen, is het raadzaam dit vooraf aan te geven.  

In conclusie biedt detacheren met Fiksen de perfecte oplossing voor organisaties die behoefte hebben aan tijdelijke expertise zonder de administratieve rompslomp.  

Neem vandaag nog contact op met Fiksen Personeelsdiensten  

Sta je voor de uitdaging van tijdelijke expertise binnenhalen zonder administratieve rompslomp? Ontdek de wereld van detacheren en ontdek wat detacheren is. Bij ons kan je terecht om de sleutel tot succes te behalen. In onze diepgaande tekst lichten we de betekenis van detacheren toe, ook benadrukken we de voordelen en delen we inzichten. Leer waarom Fiksen de ideale partner is om deze arbeidsbemiddeling vlekkeloos te laten verlopen. Detacheren biedt namelijk de zekerheid zonder juridische verplichtingen. Laat Fiksen jou begeleiden naar een flexibele efficiënte en succesvolle personeelsinzet.  

Je kan gemakkelijk contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of via social media. Schroom niet om al jouw vragen rondom detacheren aan ons te stellen.