Fiksen

In de huidige arbeidsmarkt kan het vinden van de perfecte baan een uitdaging zijn, of je nu een junior bent of een ervaren professional. De juiste begeleiding kan een wereld van verschil maken. Dit is waar wij van Fiksen jou bij helpen. Met een persoonlijke benadering en een breed netwerk zorgt Fiksen voor de perfecte baan voor jou! 

Waarom kiezen voor Fiksen?  

Fiksen is een jong en dynamisch bedrijf, actief in de arbeidsbemiddeling. Wij bieden verschillende diensten aan op het gebied van uitzenden, detacheren, werving & selectie en zzp-bemiddeling. Of je nu toe ben aan een nieuwe uitdaging of graag een andere draai wilt geven aan jouw loopbaan, bij Fiksen ben je aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar vast of tijdelijk werk, een weekendbaan of een vakantiebaan, wij doen ons uiterste best om de perfecte baan voor je te vinden.  

Maar waarom zou je voor ons kiezen? Nou, wij weten bij Fiksen wat jij belangrijk vindt! We zorgen voor stiptheid in salarisbetalingen en snelle plaatsing in een leuke baan. Onze deskundige en vriendelijke medewerkers streven naar een goede beloning voor je werk en waardering als collega. We regelen deze zaken zo goed mogelijk, communiceren op een directe en eerlijke manier én komen altijd onze afspraken na. We durven onze nek uit te steken als we ergens in geloven.  

De formule van Fiksen 

Fiksen is een transparante organisatie. Wij zijn open en eerlijk naar zowel de klant als de medewerker en wij verwachten dit ook van hen. Het samenwerkingsverband met een klant of inlenende partij moet een ‘Team Effort” zijn. Iedereen zal zijn steentje moeten bijdragen om er een succes van te maken. 

Fiksen stelt transparantie voorop. Samenwerking met een klant of inlenende partij zien we als een gezamenlijke inspanning. Iedereen moet bijdragen om er een succes van te maken. Daarbij communiceren wij bij Fiksen open en eerlijk met zowel klanten als medewerkers en verwachten hetzelfde van hen. Dit wederzijds vertrouwen is essentieel voor een succesvolle samenwerking. Alleen door samen te werken en verantwoordelijkheid te nemen, kunnen we de beste resultaten bereiken.  

De aanpak van Fiksen 

Fiksen onderscheidt zich door een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. Maar wat houdt dit precies in? Nou, in plaats van alleen cv’s te matchen met vacatures, gaat Fiksen een stap verder! Wij kijken diepgaand naar jouw vaardigheden, ambities en persoonlijke wensen. Wij geloven in maatwerk en we nemen de tijd om elke kandidaat grondig te leren kennen. Dit zorgt ervoor dat we niet alleen de juiste functie voor jou vinden, maar ook de perfecte bedrijfscultuur waarin jij kunt groeien.  

Fiksen: Voor elkaar brengen 

Ben je klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Laat Fiksen je begeleiden op je weg naar succes. We hebben verschillende vacatures openstaan op onze website. Wie weet zit er wat voor je tussen. Bekijk gerust onze vacatures en twijfel niet om contact op de nemen voor eventuele vragen.  Je kan ons ook volgen op Instagram, LinkedIn en facebook voor de laatste updates en vacatures!