ZZP bemiddeling

Ben jij benieuwd naar de ZZP bemiddeling van Fiksen Personeelsdiensten? Dan is deze tekst bedoelt voor jou! We zijn een ervaren speler in de arbeidsmarkt, waardoor we de behoefte aan flexibele en deskundige arbeidskrachten begrijpen én kunnen vertalen naar een passende oplossing. Net als bij onze andere arbeidsbemiddelingsdiensten gaan wij actief op zoek naar de perfecte match tussen de opdrachtgever en zelfstandige professionals. Wil jij meer weten over wat ZZP bemiddeling inhoudt én wat het kan betekenen voor jouw bedrijf of carrière? Lees deze tekst dan snel verder!  

Wat houdt ZZP bemiddeling in? 

ZZP bemiddeling houdt in dat wij, Fiksen Personeelsdiensten, voor jou op zoek gaan naar de perfecte ZZP’er of opdracht. Na het goed begrijpen van de hulpvraag van de klant of kandidaat, gaan wij op zoek in ons netwerk en kandidatencase naar een mogelijke passende match. Na het zoeken gaan wij in onderhandeling over de voorwaarden van een indienststelling bij de opdrachtgever of voor een project/ opdracht van de opdrachtgever. Dit omvat het regelen van de werkuren, vergoedingen en andere relevante details. Zodra een ZZP’er een overeenkomst heeft getekend en aan de slag gaat bij de opdrachtgever, ontvangen wij een vergoeding voor de bemiddeling. Fiksen Personeelsdiensten ontzorgt dus beide partijen in hun zoektocht.  

Kies jij voor ZZP-detachering met Fiksen Personeelsdiensten? 

Waarom zou je kiezen voor ZZP bemiddeling als je het ook zelf kan doen? De krapte op de arbeidsmarkt zal niks nieuws voor jou zijn. Dit maakt het vinden van een nieuwe opdracht of geschikte professional moeilijk, met als gevolg dat je er veel tijd aan kwijt bent. Door samen te werken met Fiksen, doen wij het werk voor jou. Hierdoor kan jij bezig zijn met wat echt belangrijk voor je is, terwijl wij lekker voor jou aan de slag gaan. Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan. Ben je nog niet helemaal overtuigd? Dan krijg je hier nog vier andere redenen waarom jij moet kiezen voor ZZP bemiddeling met Fiksen Personeelsdiensten.  

  1. Gedragen en vakkundige arbeidskrachten: Onze ZZP’ers beschikken over een uitgebreide ervaring in hun vakgebied en de nodige expertise om jouw opdracht of project succesvol uit te voeren. Wij kennen de kwaliteit en ervaring van onze ZZP’ers en zorgen ervoor dat alleen de beste kandidaten worden voorgesteld.  
  1. Geen belastingen en sociale premies: Als opdrachtgever hoef jij geen belastingen en sociale premies af te dragen voor de ZZP’ers die via Fiksen Personeelsdiensten worden gedetacheerd. Dit biedt financiële voordelen ten opzichte van het in dienst nemen van vast personeel.  
  1. Flexibel inzetbare arbeidskrachten: ZZP’ers die via Fiksen Personeelsdiensten worden gedetacheerd, zijn flexibel inzetbaar op contractbasis of per project. Jij kan dus profiteren van de expertise van ZZP’ers op momenten dat dit nodig is, zonder langdurige verplichtingen aan te gaan.  
  1. Geen kosten bij ziekte of arbeidsongeschiktheid: Met een detacheringsovereenkomst voor ZZP’ers loop jij minder risico op hoge kosten in geval van ziekte of arbeidsongeschiktheid. Dit vermindert jouw financiële risico’s en biedt gemoedsrust.  

Kom in contact met Fiksen Personeelsdiensten  

Ben jij op zoek naar gekwalificeerde ZZP’ers voor jouw projecten of opdrachten? Neem dan vandaag contact op met Fiksen Personeelsdiensten. Onze ervaren Consultants staan klaar om jou te helpen bij het vinden van de juiste ZZP’ers die perfect aansluiten bij jouw behoeften. Ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen matchen aan de beste zelfstandige professionals en maak een afspraak voor een gesprek. Bij Fiksen Personeelsdiensten streven we naar succesvolle samenwerkingen en duurzame arbeidsrelaties.

Wil je eerst meer weten over wie wij zijn? Bezoek dan de over ons pagina op de website en leer ons beter kennen! Volg je ons al op Instagram en LinkedIn?