ZZP bemiddeling

ZPP bemiddeling bij Fiksen Personeelsdiensten is dé brug naar uitdagende opdrachten en professionele groei voor zelfstandige professionals. In deze tekst geven we antwoord op de vragen; ‘Wat houdt ZZP-bemiddeling precies in?’ Wij koppelen zzp’ers aan opdrachtgevers, waarbij Fiksen Personeelsdiensten fungeert als de betrouwbare schakel. Wil je hier meer over weten? Lees deze tekst dan snel verder! 

Waarom kiezen voor ZZP bemiddeling? 

Kies voor ZZP-bemiddeling met Fiksen en maak kennis met de ultieme vrijheid in jouw zelfstandige carrière. Profiteer van ons uitgebreide netwerk van gerenommeerde opdrachtgevers, die op zoek zijn naar jouw specifieke vaardigheden. Bespaar tijd en energie met onze matchmakers. Zo doen wij ons best om de perfecte opdrachten voor jou te vinden. Je kunt genieten van diverse projecten in verschillende sectoren, zonder je zorgen te maken over de administratieve rompslomp. Naast deze voordelen zijn er nog een hoop andere aantrekkelijke punten, bijvoorbeeld;  

 • Diversiteit aan opdrachten: Wij bieden een breed scala aan ZZP-opdrachten in diverse sectoren. Hierdoor kan jij snel groeien en jezelf blijven ontwikkelen.  
 • Groot netwerk van opdrachtgevers: Ons uitgebreide netwerk opent deuren naar boeiende projecten in samenwerking met interessante bedrijven.  
 • Gemak en tijdsbesparing: Doordat wij jouw zoekproces uithanden nemen, kan jij je richten op jouw vakgebied.  

Voorwaarden voor ZZP-bemiddeling:  

Zoals je hierboven leest, heeft het werken als een zelfstandige vele voordelen. Maar voordat je de keuze maakt om deze stap te maken, is het belangrijk dat je op de hoogte wordt gesteld van de voorwaarden. We leggen uit hoe wij gerant staan voor een soepel bemiddelingsproces, waarbij jouw expertise centraal staat. Andere voorwaarden kunnen zijn:  

 • Vakkundigheid: Je moet beschikken over de juiste vaardigheden en ervaringen binnen jouw vakgebied.  
 • Flexibiliteit: Bereidheid om diverse projecten aan te pakken.  
 • Ondernemerschap: Als zelfstandig ben jij klaar om het avontuur te starten en initiatief te nemen.  

Hoe gaat het in zijn werk?  

Nu je bekend bent met de voordelen en de voorwaardes, geven we antwoord op de vraag over hoe een ZZP bemiddeling in de praktijk werkt. Wij begrijpen als geen ander dat het voorbereid van een nieuwe stap maken erg belangrijk is voor iemand die zelfstandig te werk gaat. Om deze reden lichten wij ons proces graag toe. Zo weet jij wat jou te wachten staat.  

 1. Aanmelding: Het spreekt misschien voor zich, maar we beginnen met het registreren bij Fiksen Personeelsdiensten. Door deze registratie krijg jij toegang tot ons netwerk van opdrachtgevers en breid je dus je netwerk uit.  
 1. Profielbespreking: De tweede stap is een grondig gesprek om jouw passies, talenten en ambities in kaart te brengen.  
 1. Matching: Op basis van jouw profiel gaan wij op zoek naar de perfecte opdrachten die aansluiten bij jouw vaardigheden en wensen.  

Kies jij voor Fiksen? 

Bij Fiksen streven we naar meer dan alleen bemiddeling, zo bieden we een partnerschap die jouw groei en ambities centraal stelt. Zo kan je rekenen op een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers en een betrokken team dat voor jou klaar staat. 

 • Expertise en ervaring: Met jarenlange ervaring begrijpen wij de unieke behoeften van zzp’ers en opdrachtgevers. 
 • Persoonlijke benadering: Bij Fiksen luisteren we naar jouw wensen, resulterend in duurzame werkrelaties. 
 • Ondersteuning: Van opdracht tot contractafhandeling biedt Fiksen continue ondersteuning. 

Zet de eerste stap richting zelfstandig werken  

Ontdek de talloze voordelen van ZZP bemiddeling met Fiksen Personeelsdiensten! Profiteer van ons uitgebreide netwerk van professionals in verschillende sectoren en laat ons je matchen met leuke uitdagende opdrachten. Geniet van flexibiliteit, groei en jouw professioneel succes. Wil jij meer weten of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor alle informatie en mogelijkheden voor jouw carrière. Jouw zelfstandige avontuur begint met Fiksen.