Meer weten over zzp bemiddeling? Dan komt deze blog goed van pas. Ontdek of zzp bemiddeling interessant is voor jouw bedrijf. 

Wat doet een zzp bemiddelingsbureau?

Een zzp bemiddelingsbureau gaat op zoek naar een match tussen een zzp’er en opdrachtgever. Een zzp bemiddelingsbureau zorgt ervoor dat deze twee bij elkaar gebracht worden. Voor de zzp’er fijn, want hij hoeft niet in zijn eentje op zoek naar een opdracht. Voor een bedrijf ook voordelig, want zij vergroten en versnellen op deze manier de kans op personeel. 

wat doet een zzp bemiddelingsbureau?

Wat is een zzp’er?

Een zzp’er (zelfstandig zonder personeel) is een professional die, zoals de naam al in zich heeft, zelfstandig werkt. Dit doet hij altijd zonder personeel, in tegenstelling tot een zelfstandig ondernemer. 

Wat is een zzp'er?

Zzp bemiddeling groen

Zzp bemiddeling in het groen, ofwel groenvoorziening, is een wereld in beweging. Omdat je te maken hebt met seizoenen. Elk seizoen heeft zijn eigen kenmerk in vegetatie. In de lente gaat alles weer bloeien en groeien. In de herfst speelt het winterklaar maken van planten en bomen een grotere rol. Bij ieder seizoen horen weer verschillende specialisten.

Interesse in zzp bemiddeling groen? Bij Fiksen regelen we voor elk project in het groen de juiste mensen. Benieuwd hoe wij dit doen? Lees verder op onze zzp bemiddeling pagina of kom in contact.

zzp bemiddeling groen

Zzp opdrachten in de groenvoorziening

Bij Fiksen gaan we niet alleen op zoek naar de juiste mensen voor jouw project. We bieden ook vacatures aan voor zzp opdrachten in de groenvoorziening. Laat ons weten waar je naar zoekt en wij plaatsen de vacature op onze vacaturepagina op de website. 

 

Interesse in zzp bemiddeling of tussenkomst? Laat het ons weten.

Deel dit bericht
Fiksen Personeelsdiensten

Bij Fiksen draait het om jou als persoon. We willen samen bouwen aan jouw toekomst en je helpen je ambities waar te maken. Hierbij is je cv zeker niet onbelangrijk. Maar belangrijker is het voor ons om te weten wie jij bent en wat je wilt.

Op zoek naar een baan? Wij helpen graag.